De gelukkige winnaar van de KLOMP! Kids giveaway is…
oktober 1, 2024

Afgelopen week hebben we een fantastische giveaway geïntroduceerd via onze social media. Jullie konden kans maken op je eigen 3D-geprinte Ginger van maar liefst 20 cm hoog.

Hij is mooi, wit en stevig en kan door de kinderen in alle gewenste kleuren worden ingekleurd. Ginger kan vervolgens thuis of in de klas worden bewaard als een ware standbeeld en eigen kunstwerk.

De gelukkige winnaar van de giveaway was de school VrijWijs uit Rotterdam. Vanuit vrijheid, vertrouwen en verbinding bouwen zij samen met de community de mooiste leeromgeving van Nederland, waar kinderen zich op hun eigen wijze ontwikkelen tot superhelden die klaar zijn voor de toekomst. Fantastisch!

Kinderen van VrijWijs zitten toevallig ook in ons KLOMP! Kids-panel en hebben al in een vroeg stadium meegedacht over verschillende thema’s die we in de app behandelen, zoals slaap en water. Hiermee gaven we kinderen de kans om ons te vertellen wat ze graag willen weten over deze waardevolle onderwerpen. We hadden dit nooit zo leuk kunnen bedenken met onze volwassen hoofden als de kinderen zelf.

Ze hebben dus de 3D-Ginger gewonnen! Om ze goed in de watten te leggen, hebben we besloten ze persoonlijk te verrassen met een bezoek van Ginger zelf! De kinderen wisten niet wat ze zagen! Geweldig!

Toen ze hun prijs in ontvangst namen, liepen we met z’n allen roepend naar buiten: “Ginger, Ginger, Ginger!” En daar was hij dan, huppelend over het groene weiland. We hebben samen gedanst, gezongen, en alle kinderen hebben Ginger een high five gegeven. Een onvergetelijk moment voor ons en we hopen ook voor de kinderen van VrijWijs.

Dit smaakt naar meer… Lijkt het je ook leuk dat Ginger een bezoekje brengt aan jouw school of jouw kind komt verrassen op een (verjaardags)feestje? Stuur ons een mail naar hello@klompkids.com voor de mogelijkheden.

 

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTRESSEERD IN ...

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024